Bostaden
Les Hauts de Fontaule Lägenheten ligger strax till vänster om mitten i bilden.


Studion ligger på en sluttning ner mot havet i ett större fantasifullt byggt lägenhetskomplex, Les Hauts du Fontaule byggt 1992, renoverad utvändigt 2012, med trappor och valv kors och tvärs. Lägenheten är fräscht målad i vitt med brunt klinkersgolv och består av ett rum med kokvrå, toalett och stor terrass. Till lägenheten hör också en privat parkeringsplats.

Toaletten har dusch och handfat. Köket har goda matlagningsmöjligheter med två spisplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare och diskho. Det finnns gott om porslin och det brukar även finnas lite basvaror i skafferiet, som kryddor, te, pasta och ris. Vattnet från kranen går dessutom utmärkt att dricka. Här finns även ett kylskåp med frysfack.

I allrummet finns en bäddsoffa för två personer och tillgång till en upplåsbar extramadrass, för två personer, med tillhörande elektrisk pump. Det finns också köksbord med stolar, elpiano och cd/kassettradio, samt skåp, lådor, nattduksbord och en garderob.

Terrassen som har fin havsutsikt och är solbelyst från morgon till kväll har bord och fyra stolar med sittdynor. Här finns också ett torkställ för handdukar och badkläder. Entrén till terrassen består av stora skjutdörrar av glas samt dörrar i trä som kan låsas fast i uppställt läge, eller stängas till för att skydda lägenheten från solgasset. Handdukar, lakan och örngott måste medtagas.

HEM
Allrummet
Allrummet
Terrassen
Terrassen
 
Senast uppdaterad  120618