Andra hyresobjekt


Tropical Vision, lägenheter i Hua Hin!

Området ligger bara ett par kilometer från centala Hua Hin och det är promenadavstånd till Hua Hins största köpcenter Market Village. Det finns flera olika lägenheter att tillgå, området är inhägnat och har ett stort poolområde.

Det finns också möjlighet att köpa en villa eller en lägenhet i området. Alla lägenheter har kök, dusch och terrass eller balkong.

Priser:
2:a på markplan. 4900:-/månad, 1800:-/vecka.
3:a på markplan. 6400:-/månad, 2000:-/vecka.
3:a på andra våning. 6900:-/månad, 2200:-/vecka.
4:a på andra våning. 8900:-/månad, 2500:-/vecka.

För tillgänglighet och mer info kontakta Jonas Renliden.

För mer information om området se Tropical Vision Resorts hemsida.Lilla Grannvillan i Orchid 4 i Ban Huay Yang!

Huset ligger i samma område i Orchid village som våran villa. Trådlöst Internet ingår och el tillkommer med 4-5 bath/kwh. Minsta hyrestid är två veckor.

För information om tillgänglighet och pris se HYRESINFO.

Huset är ett s k "van nam"-hus. Det har ett stort sovrum med dubbelsäng och flera garderober, samt ett mindre sovrum med en 150 cm bred säng för två. Dessutom en toalett med dusch och ett kombinerat vardagsrum och kök med ett matsalsbord och fyra stolar samt en soffgrupp med två fotöljer och bord.

Huset är 63 kvm inklusive en 9 kvm stor veranda som är möblerad med ett bord och fyra fotöljer. Det är utrustat med allt du behöver för att göra din semester behaglig. Det finns sängkläder och handdukar i huset och det finns ett fullt utrustat kök med porslin för fyra personer, kaffebryggare , stekpanna, kastruller och brödrost. Kyl, frys och förstås spis.

I området finns två saltvattens-pooler och det är ca 500 m till havet. Det ligger flera restauranger i omgivningen och två alldeles utanför området.

El tillkommer och betalas på plats.

Kontakt: Jonas Renliden

 


Villa i Chiang Mai!

 

Villan ligger i Thailands näst största provins Chiang Mai, några kilometer utanför staden Chiang Mai, i ett lugnt och trevligt område med närliggande restauranger och ett snabbköp. Chiang Mai är en modern stad rik på kultur, historiska monument och tempel. Bortsett från vad en normal storstad kan erbjuda finns det en hel del äventyrsturer runt staden. Till exempel, forsränning, cykling och elefantsafari. Staden har också en mycket trevlig djurpark.


Villan är i nyskick, knappt bebodd, och har tre sovrum, två duschrum med toalett, stort kök, tvättmaskin, kyl, frys och carport för två bilar. Den har en liten terrass och är fullt möblerad och utrustad.

Kontakt: Jonas Renliden

 

Köket Vardagsrum och kontor
Vardagsrummet
Sovrummen

Duschrummen
Köket
Jordgubbar är vanligt i norra Thailand.

Den lokala stormarknaden.
Terrassen
Gula bussen går förbi strax utanför.
Terrassen Elefantsafari.

Många spännande marknader.
Duschrummet Bergsbeolkningens typiska hattar.

Åk på forsränning.
Trädgården Chiang Mais vallgrav från bussen.

Sommarstuga på Oknö i Småland!

Nyrenoverad, både inne och ute, stuga på tre rum och kök med kakelugn och elvärme. Stor takbeklädd terrass och friggebod inredd till gäststuga. Gångavstånd till hav och bad.

Kontakt: Jonas Renliden

HEM


Search for a rental ads free, gite, house, appartment or B&B. Search for a Racou-plage Holiday , Week-end Racou-plage, Sainte-marie-plage Tourism, Banyuls-sur-mer, holiday home Canterrane, Holiday Canet-en-roussillon-, Racou-plage Flat / apartment rentals, rentals Riunogu , Sorede,france rentals. The site also features a free booking calendar to manage the availability of your vacation rental. shared-house.com
    Senast uppdaterad 150818