Lägenheten i Hua Hin

 

Toppmodern lägenhet med havsutsikt, balkong och AC. Två pooler, restaurang, affär, gym och bevakning dygnet runt.

Bostadsområdet ligger 8 km från Hua Hin centrum i riktning förbi det kungliga palatset och Hua Hin Airport, bara 300 meter från den vackra stranden alldeles intill lyxiga Dusit- och Sheratonresorterna och med 1 km till utmanande Palm Hills Golfbana.

Det eleganta 12-våningshuset ligger på över 10.000 kvm mark där mer än 50% är anlagda trädgårdar och allmänna faciliteter som inkluderar parkering, en exotisk swimmingpool omgiven av lummiga trädgårdar, Jacuzzi, barnpool och lekplats i närheten till klubbhuset. I anslutning till detta finns ett fullt utrustat, luftkonditionerat fitnesscenter med egen pool.

Restaurangen med poolbaren är lätt åtkomlig med ett snabbköp som är öppet varje dag, parkering och 24 timmars bevakning.

Lägenheten ligger på sjunde på våningen och är på 46 kvadratmeter, inklusive balkong på 11,5 som har havsutsikt, och har kök, köksmöbler, dubbelsäng, tv, soffa, hyllor, garderob, skrivbord, toalett, dusch och luftkonditionering.

Stor lobby och reception. Varje våning trafikeras av tre hissar - vilket innebär snabb och enkel tillgång till din bekväma lägenhet. Hög standard med backup för energi-och vattenförsörjning. Trådlöst internet, kassaskåp och städning finns att tillgå.

Ni kan också använda kontaktuppgifterna till vänster om ni skulle vilja köpa en lägenhet i området.

HEM
Mer om bostaden, området och Hua Hin:
tropicaloceanview.com
huahin.se
Lilla poolen Stora poolen
Vardagsrummet
Allrummet

Mer allrum
Köket
Köket

Utsikt från balkongen
Terrassen Terrassen Balkongen
Duschrummet Trädgården
Trädgården Dusch
Senast uppdaterad  120828