Villan i Huay Hang
Huset
Huset längst till vänster är vårat.


  • Modern villa med stor terrass i lungt, vackert område!
  • 2 pooler med barnpool och bubbelpool!
  • 700 meter till stranden!
  • Trådlöst Internet!

Villan är byggd 2005 och ligger i ett område som heter Orchid IV som består av trettiofem hus och två pooler. Orchid IV, bara 800 m från Svenska Skolan, är ett av sex liknande områden som tillsammans bildar Orchid Village. Det finns flera andra sådana här byar runtomkring i Ban Huay Yang, alla byggda av Thailandfastigheter och de flesta husen ägs av svenskar.

Villan är på totalt ca 120 kvadratmeter varav 24 är terrass. Det finns tre sovrum med två stora 180 centimeter breda dubbelsängar och en enkelsäng. Sovrummen har också nattduksbord, garderob och ett par stolar. Det finns också en extramadrass. Det finns dusch och ett modernt, fint kök med spis, mikro, ugn, kaffebryggare, brödrost, kyl och frys. Det finns gott om porslin och annan köksutrustning, samt köksbord med fyra stolar. I vardagsrummet finns soffa med fåtölj, tv, stereo och elpiano. Det finns också två extrabäddar att tillgå i form av en madrass och en ihopfällbar säng.

Den täckta terrassen som det finns utgång till både från det ena sovrummet och från vardagsrummet har två bord och åtta stolar samt två solstolar. Därifrån är det utsikt över den närmaste poolen och trädgården där det växer palmer, lime-, aplesin- och bananträd. Villan har air condition och alla fönster, dörrar och avlopp är skyddade av finmaskiga nät. Villan städas grundligt varannan vecka, har trådlöst Internet och trädgården sköts om regelbundet genom Cha-ba Services som ansvarar för skötseln av området. Badlakan bör medtagas.

HEM
Köket
Köket
Vardagsrummet
Vardagsrummet

Mer vardagsrum.

Sovrummen
Planlösning
Ett rum mer numer..
Mer om skötsel och förvaltnng:

Cha-ba
Services

 

Senast uppdaterad  150809