Köp bostad & mark


2-plans villa i Orchid 3 i Ban huay yang!

Tvåplansvilla , Uam, på 152 kvm varav en balkong på 23kvm och en uteplats på 12,5 kvm. Nedervåningen består av hall, toalett, barkök, matrum, vardagsrum, utgång från vardagsrum till uteplats. På övervåningen finns hall, toalett, dusch, sovrum 15kvm, sovrum 23kvm och balkong. Takfläktar och lufkonditionering. Fullt utrustat kök och under balkongen finns plats för personbil. Förråd med plats för motorcykel med sidovagn. Övre balkongen har havsutsikt och fläktande bris.

Mer information om området, karta m m se länkarna till vänster. För ytterligare detaljer om huset använd kontaktuppgiterna till vänster.

Pris.: 950 000 kronor! Marken ägs av föreningen så ingen leasingavgift och ingen risk att det blir problem med äganderätten till tomten.
Tropical Vision, lägenheter i Hua Hin!

Området ligger bara ett par kilometer från centala Hua Hin och det är promenadavstånd till Hua Hins största köpcenter Market Village. Det finns flera olika lägenheter att tillgå, området är inhägnat och har ett stort poolområde.

Det finns också möjlighet att hyra en villa eller en lägenhet i området. Alla lägenheter har kök, dusch och terrass eller balkong.

Priser:

För mer info kontakta Jonas Renliden.

För mer information om området se Tropical Vision Resorts hemsida.

  HEM


Senast uppdaterad  150206